Sheshi qëndror i qytetit të Zagrebit
Sheshi i Skenderbeut, Tiranë
Ura e qytetit, Prizren
Sheshi qëndror i qytetit të Zagrebit
Pamje nga qyteti i Gjirokastrës
Previous slide
Next slide

Kush jemi ne?

Këshilli i Pakicës Kombëtare Shqiptare të Qytetit të Zagrebit është një institucion qëllimi i të cilit është të ruajë dhe mbrojë pozicionin dhe të promovojë interesat e pakicës kombëtare shqiptare në Kroaci në përputhje me dispozitat e Ligjit Kushtetues për të Drejtat e Pakicave Kombëtare dhe rregullore të tjera.

Të rejat

Fakte interesante

Veçojmë

Urime për Bajramin!

Në këtë periudhë të shenjtë të Bajramit, le që zemra jonë të mbushet me një ndjenjë thellë mirënjohje dhe paqe. Ndërsa festojmë përfundimin e

Zbulo me shume

Qytetet shqiptare

Kostum popullor shqiptar