MANIFESTIMI SPORTIV SPORTI KUNDËR DHUNËS

Si pjesë e fushatës Sporti Kundër Dhunës në Qendrën Sportive Borovje, ekipet e mëposhtme morën pjesë në turneun e futbollit të vogël të shkollave fillore të Zagrebit, i cili u mbajt më 7 nëntor 2021: : Shkolla Borovje, Shkolla Marin Držić, Shkolla Žitnjak, Shkolla Teknike e Zagrebit, Shoqata e Romëve, Zmajevi, Rumene kadulje, Folka Boysi,Vukomerec. Turneu u organizua nga Këshilli i Pakicës Kombëtare Shqiptare të Qytetit të Zagrebit, Këshilli i Pakicës Kombëtare Boshnjake të Qytetit të Zagrebit, Klubi i Futbollit NUR dhe u udhëhoq anëtar i Këshillit Sali Idrizi. Në ngjarjen sportive morën pjesë ambasadori i Maqedonisë së Veriut Milaim Fetai dhe anëtarët e Këshillit të Pakicave Kombëtare Shqiptare dhe Boshnjake të Qytetit të Zagrebit.