Duke parë së bashku ndeshjen Kroaci-Shqipëri

E mërkurë, 19.6.2024. 

Këshilli i Pakicës Kombëtare Shqiptare të Qytetit të Zagrebit, në bashkëpunim me Unionin e Shqiptarëve në Kroaci, organizuan një shikim të përbashkët të ndeshjeve të futbollit ndërmjet Kroacisë dhe Shqipërisë. 

Nuk munguan emocionet dhe nervozizmi, por në fund gjithçka përfundoi me një barazim miqësor.