Dita e Flamurit

Në “Globus”, 29. Nëntor 2009, me rastin e Ditës së Flamurit, u mbajt një darkë me muzikë popullore. Programi është përgatitur nga KAD “Shkendija”, në bashkëpunim me Bashkimin e Komuniteteve Shqiptare në Kroaci, Këshillin e Pakicës Shqiptare të Zagrebit dhe shoqata të tjera. Fëmijët nga Qendra Kombëtare Kulturore e Tiranës gjithashtu zbukuruan darkën me këngët dhe vallet e tyre. Ne ishim të nderuar të presim Ambasadorin Rep. Shqipëria, z. Pellumb Qazimi dhe Kryetari i Qytetit të Zagrebit z. Milan Bandić.