Dita Ndërkombëtare të Gjuhës Amtare

Ju ftojmë të festoni me praninë tuaj Ditën Ndërkombëtare të Gjuhës Amtare, e cila do të mbahet të Shtunën, më 16 Mars 2024. duke filluar nga ora 12:00. Programi “Më fol në gjuhën tënde” do të jetë në sallën e kinemasë së Konviktit Studentor “Stjepan Radić”, Jarunska 2, Zagreb. Në program marrin pjesë edhe fëmijët që ndjekin mësimet e gjuhës dhe kulturës shqipe.